Babyfoon met camera

Op zoek naar een babyfoon met camera? Zoek niet verder want hier vind je ons overzicht babyfoons met camera. En raad eens.. Ze zijn ook nog eens allemaal in de aanbieding! Dubbel voordeel dus.

Waarom een babyfoon met camera kopen

Laten we eerlijk zijn, het geluid van een babyfoon is nog altijd het belangrijkst. Het heet namelijk niet voor niets een babyfoon. Maar een babyfoon met camera kan wel heel veel voordelen bieden ten opzichte van een gewone babyfoon. Elke ouder (vooral een nieuwe ouder) heeft als grootste angst de wiegendood. Als je dus geluiden hoort via de babyfoon sprint je gelijk naar de kamer van baby’tje. Soms is er echter niets aan de hand en maakt je baby gewoon geluiden in zijn slaap. Allemaal stress voor niets dus. Zonde, want met een nieuwe baby heb je al weinig slaap. Je mag dus ook wel een beetje aan je zelf denken en dan biedt een babyfoon met camera de uitkomst! Je ziet dan namelijk precies wat er aan de hand is als je baby geluidjes maakt.

Babyfoon Alecto DVM-65

Babyfoon Alecto DVM-65
€ 79,99

Babyfoon Alecto DVM-70

Babyfoon Alecto DVM-70
€ 149,99

Babyfoon Alecto DVM-80

Babyfoon Alecto DVM-80
€ 159,99

Hoe werkt een babyfoon met camera?

Bij een babyfoon met camera heb je net als bij een gewone babyfoon te maken met een ouderunit en een babyunit. De babyunit is de camera en de ouderunit is het beeldscherm waarop jij je kleine kunt zien. Je kunt de camera gewoon in de kinderkamer plaatsen en je beeldscherm meenemen. De camera neemt zowel geluid als beeld op. Veel babyfoons met camera hebben ook nog een extra functie waardoor de camera pas gaat opnemen wanneer de baby ook daadwerkelijk beweegt. Dit bespaart energie.

Top 3 babyfoons met camera

Hierboven heb je alle aanbiedingen van babyfoons met camera al kunnen zien, maar we willen je toch nog even de top 3 met best beoordeelde babyfoons met camera op een rij geven. Deze beoordelingen hebben we bekeken via verschillende webshops.

Luvion Essential – Deze is als best beoordeeld door de klanten van Coolblue.

Withings Home – Deze is als uitstekend beoordeeld door de klanten van Coolblue.

Philips Avent SCD860 – Deze is als best beoordeeld door de Consumentenbond in de categorie beeld, geluid en internet.